Συχνες Ερωτησεις!

e-webs.gr

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση ή κατευθείαν με την κάρτας σας.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος αγοράς του Domain Name (yourname.gr) το οποίο είναι 15 ευρώ/έτος (COM) & 25 ευρώ/2 έτη (GR).
Ένα άλλο επιπρόσθετο κόστος είναι το κόστος φιλοξενίας Hosting  το οποίο είναι 80 ευρώ/έτος ή 100 ευρώ/έτος ανάλογα τον όγκο της ιστοσελίδας σας.

Στο domain name σας έχετε πλήρη ιδιοκτησία και κυριότητα μόνο εσείς.

Φυσικά, με την ολοκλήρωση της κατασκευής θα σας εκπαιδεύσουμε πλήρως για να μπορείτε να την ανανεώνετε μόνοι σας και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της.
Αν θέλετε υπάρχει και η δυνατότητα παροχής διαχείρισης της ιστοσελίδας σας από εμάς.

Συνήθως 30 – 40 ημέρες από την μέρα που θα γίνει η πληρωμή της προκαταβολής και η αποδοχή της προσφοράς αλλά εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για έχουμε τα projects μας έτοιμα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά 3 φορές τη μέρα για να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και να μην χαθεί τίποτα.

Αν υπάρχει ήδη μία ιστοσελίδα θα πρέπει να μας ενημερώσετε για να γίνει έλεγχος από εμάς, ώστε να σας ενημερώσουμε με την πιο συμφέρουσα πρόταση για την πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας σας.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε τους κωδικούς φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας καθώς και τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain σας.
Αυτά μπορείτε να τα ζητήσετε από την προηγουμένη εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας και είναι υποχρεωμένη να σας τα δώσει.
Ένα σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αν αποφασίσετε μεταφέρετε την ιστοσελίδα σας, πρέπει να έχετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των email σας πριν γίνει η μεταφορά σε εμάς διότι με τη μεταφορά θα χαθούν ότι emails είχατε στον προηγούμενο πάροχο σας.

Για τις ιστοσελίδες Business, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες του χώρου σας, των έργων σας και του προσωπικού σας. Όλες οι υπόλοιπες φωτογραφίες που χρειάζονται για την ιστοσελίδα διατίθενται από εμάς και είναι Royalty paid.
Για τα e-shop θα χρειαστούμε φωτογραφίες των προϊόντων σας.
Όσον αφορά τα κείμενα της ιστοσελίδας, ένα κείμενο για την σελίδα «Σχετικά με εμάς» ή «Βιογραφικό» και τις υπηρεσίες σας ονομαστικά. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Κατά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές στα κείμενα που θα σας προτείνουμε.

  1. Κάθε ένα προϊόν θα πρέπει να βρίσκετε σε έναν φάκελο με όνομα τον κωδικό του προϊόντος. Μέσα στον φάκελο θα υπάρχουν οι φωτογραφίες του προϊόντος και ένα word που θα περιέχει τον τίτλο του προϊόντος μια σύντομη περιγραφή, μια μεγαλύτερη περιγραφή ή τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του.
  2. Αρχείο excel που θα σας στείλουμε εμείς και θα συμπληρώσετε με τα στοιχεία των προϊόντων όπως (κωδικός, όνομα, περιγραφή, τιμή, κλπ) και σε έναν φάκελο τις φωτογραφίες των προϊόντων οι οποίες θα πρέπει να έχουν για όνομα των κωδικό του προϊόντος.
    Σε περίπτωση που τα αρχεία σας είναι μεγάλα και δεν μπορείτε να τα στείλετε μέσω του email σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το website wetransfer.com
    το οποίο σας δίνει την δυνατότητα αποστολής μεγάλης χωρητικότητας αρχείων.

Το επαγγελματικό σας email, σας το καταχωρούμε σε οποιαδήποτε υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε εντελώς δωρεάν με απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή σας.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας στείλουμε μεσώ email όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Για να συνδεθείτε στο email σας  μέσω web πηγαίνετε στην εξής διεύθυνση webmail.domain.gr για username: ολόκληρο το email (π.χ. user@domain.gr) για password: ο κωδικός του email που θα σας στείλουμε.

×
GR