fbpx

e-webs.gr

Οι μας

Η e-webs.gr διαθέτει την ικανότητα να υποστηρίξει την δημιουργία e-shop και το σχεδιασμό ιστοσελίδων των πιο απαιτητικών projects, χρησιμοποιώντας την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα παγκοσμίως (wordpress).

Στόχος μας να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα.

web development

Σχεδίαση και ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων (responsive websites), σε συνδυασμό με τις σύγχρονες προδιαγραφές. Απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλκυση επισκεπτών στην ιστοσελίδα αποτελεί ένα καλαίσθητο design, ενώ παράλληλα θα πρέπει το περιεχόμενο να είναι ταξινομημένο σωστά.

E-COMMERCE

Μοντέρνος σχεδιασμός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην προσαρμογή του σχεδιασμού βάσει της εταιρικής ταυτότητας, ώστε να προβάλλονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες με στόχο την προσέλκυση των υποψηφίων πελατών.

WEBSITE HOSTING

Παρέχεται πακέτο φιλοξενίας της προσωπικής ή της εταιρικής ιστοσελίδας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Το πακέτο καλύπτει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Οι servers της εταιρείας φιλοξενούνται στα πιο σύγχρονα datacenter, συνεπώς διασφαλίζονται η ταχύτητα και η ασφάλεια των ιστοσελίδων.

Customer support

Διαρκής υπηρεσία υποστήριξης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επίλυση ερωτήσεων από την πλευρά των πελατών.

Website

Υψηλή Αισθητική Τεχνολογίες Αιχμής, Άρτια Υλοποίηση, Άριστη Λειτουργικότητα. Μοντέρνο Design. Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων σε καταπληκτικές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα.
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την ιστοσελίδα της εταιρείας σας ή την προσωπική σας ιστοσελίδα που θα κάνει τη διαφορά!

E-Shop

Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και πετύχετε ασφαλείς και άνετες πωλήσεις όλο το 24ωρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ecommerce με γνώμονα της δικές σας ανάγκες.
Κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρονικών καταστημάτων στις πιο προσιτές τιμές. Η δημιουργία των επαγγελματικών e-Shops γίνεται με προσοχή στην λεπτομέρεια.

SEO

SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.
Πλήρης υποστήριξη της επιχείρησής σας για μία δυναμική παρουσία στον ψηφιακό κόσμο. Αυξήστε τις πωλήσεις σας και οδηγήστε την στην ανάπτυξη.

Google Ads

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την δική σας διαφήμιση στη google μέσω google adwords.
Αποτελεσματικές pay per click καμπάνιες που θα βοηθήσουν και την δική σας επιχείρηση να αναπτυχθεί.

Social Media​

Σχεδιαζουμε για εσας προωθητικά Banners για διαγωνισμούς, ενημερώσεις, προσφορές κ.ά. Η δημιουργία τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας καλύπτουν αισθητικά και ταυτόχρονα να είναι ελκυστικά, κατανοητά και να οδηγούν το χρήστη στην ιστοσελίδας σας.
Διαμορφώνουμε το Social Media Marketing με την κατάλληλη στρατηγική για κάθε κλάδο, κάθε μέσο και φυσικά για κάθε επιχείρηση.

Logo

Η επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα ξεκινάει από ένα επιτυχημένο λογότυπο. Ο ποιοτικός σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια εξαιρετικά σημαντική επένδυση για την επιχείρησή σας.
Το λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, το οποίο εκφράζει την εταιρική του ταυτότητα και χρησιμοποιείται με σκοπό να την επικοινωνήσει στην αγορά και να την κάνει αναγνωρίσιμη.

Video

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς διαφημιστικά βίντεο για την προώθηση της επιχείρησής σας ή του προϊόντος σας… Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εταιρικό βίντεο με το οποίο θα προσελκύσετε τους πελάτες σας.
Το εταιρικό video (corporate video) είναι ο απόλυτος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος προβολής μιας εταιρίας

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.

Θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε για ποιο πακέτο ενδιαφέρεστε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!